Thursday, 22 August 2013

Langsir pula...

yang ini je sempat dijahit
kesian, terpaksa padankan dengan yang lama
Langsir tingkap, belum siap2 lagi
Nak dihantar pos pun tak berbaloi je...tunggu balik raya haji, ambil.
Langsir sliding door, dah pun dipasang  di Johor Bharu tu
Sehari semalam menjahitnya

Saturday, 17 August 2013

Bantal U lagi...

 Alhamdulillah, selesai sudah.



Siap untuk travel ke Tanjung Malim...hehehehehh

Friday, 16 August 2013

stock kain

Kain lagi...
A1
A2
A3
A4
A5
Sesiapa yang nak order, sila buat tempahan awal. 
p.m. di facebook, e-mail atau sms jika tidak dapat dihubungi dengan talifon.

Bantal U

Muhammad Rafiq Ramadhan Bin Muhammad Ridzuan, 30 hari.
Nyenyak di atas bantal MakMunah.
Nanti ganti warna untuk babyboy.
Yang pink2 ni kakaknya minat meminjam.

Ini Muhammad Aqil Iskandar Bin KamalSoffien, 6 bulan.
Dah diganti sarung bantal baru.
Terlupa pula nak snap photo.

Hari Raya ke3 hari tu, buat 1 bantal baru; agak besar.
Sesuai untuk ibu mmengandung yang sakit2 belakang dan pinggang.
Tak sempat nak ambil gambarnya sudah dibawa ke Johor Baharu.
Alhamdulillah.

http://1.bp.blogspot.com/-nFu81DKT2K8/UhntcOv1qLI/AAAAAAAAKHA/ShGiOwQXIVg/s1600/facebook-top-img.png